За нас

Климатици Варна ТЕМПО-КЛИМА ЕООД

Daikin,Fujitsu,Mitsubishi,Toshiba,Hitachi…

ФИРМА ТЕМПО КЛИМА ЕООД е на пазара от 2006г. В нашите магазини за климатици във Варна можете да намерите най-голямото разнообразие на водещите марки климатици Daikin, Fujitsu, Mitsubishi,Toshiba, Hitachi, Panasonic, Midea, Aux, Samsung,GREE, WILLIAMS   Фирмата предлага климатици на изплащане ( лизинг ) с 0% (без) оскъпяване, доставка, мотаж на климатици (безплатен монтаж), гаранционно и извънгаранционно обслужване. Сервиз и профилактика. Промоции. Най-ниски цени, проектиране и високо качество.

Чрез своята амбициозност, професионален опит и търговски умения ние успешно навлизаме на пазара. През седемнадесетте години от своето развитие и съществуване фирмата разполага с магазини в град Варна. Тя бързо печели клиенти, благодарение на гъвкавата си ценова политика, индивидуалния подход и богатия си асортимент. Търсенето на отоплителни уреди за дома насочва вниманието на „ТЕМПО КЛИМА“ЕООД към климатичните инсталации.

Днес дейността на фирмата обхваща различни аспекти в областта на климатичната техника. Фирмата разполага с висококвалифициран персонал с богат опит, собствен транспорт, сервизна база, и магазини.

Следим от близо развитието на пазара и се стремим да отговорим на все по високите изисквания на нашите клиенти, като предлагаме най-добрите цени на пазара и се стремим да отговорим на все по високите изисквания на нашите клиенти, като предлагаме най-добрите цени. Климатиците които предлагаме са с гарантиран произход и доказано във времето качество. Ние не просто продаваме климатици, но също така предоставяме пълна гама от услуги свързани с монтаж и сервиз на климатици.

Монтажа на всички закупени от нас климатици се извършва от професионалисти с богат опит.
Може да се обърнете към нашите специалисти както за безплатна консултация и съдеиствие за избора на климатик, така и за мястото и начина на инсталация и БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД.
Полагаме големи усилия да поддържаме високо ниво на сервизното, гаранционно и следгаранционно обслужване и гарантираме на нашите клиенти качество, сигурност, уют и бепроблемна работа във всяко едно начинание  За да изберете климатик, който най-добре отговаря на вашите изисквания и желания ви каним да посетите нашият магазин или сайт.
ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ, КАЧЕСТВО, НАДЕЖНОСТ, ОТГОВОРНОСТ

e-mail:office@tempo-klima.com

tel:0899 22 18 44 / 0885 06 73 82

 

Facebook